GIS System security
English version
Despre noi Servicii Clienti Parteneri Cariere Contact

Echipa

Suntem o echipa de oameni cu experienta in domeniul sistemelor electronice de securitate. Punem suflet in munca noastra de fiecare zi si avem grija ca fiecare actiune a noastra sa fie realizata cu seriozitate si profesionalism.

cerere oferta
Echipa

Misiunea noastra este aceea de a raspunde nevoilor de siguranta, tehnica si confort ale clientilor nostri, punandu-le la dispozitie servicii de consultanta, proiectare, executie si service de cea mai inalta calitate.


Detectie si avertizare incendiu

Sistemele de detectie si avertizare in caz de incendiu, gaze toxice si/sau explozive sint ansambluri complexe, compuse din declansatoare manuale de alarma (butoane de semnalizare) si detectoare automate, conectate la echipamente de control si semnalizare (centrale de semnalizare) ce pot identifica zona aparitiei si tipul evenimentului si pot actiona automat dispozitivele de alarma (sirene, lumini intermitente).

Aceste centrale mai pot comanda instalatiile de stingere a incendiilor, de ventilare, de desfumare, actionarea usilor antifoc, alertarea pompierilor etc.

Echipamente:

SECURITON
www.securiton.eu
BENTEL Security
www.bentelsecurity.com
ELKRON
www.elkron.it